آموزشی

8 نکته برای کمک به آموزش بهتر به کودکان

آموزش به بچه ها قطعا کوهی سخت برای صعود است. با این حال، انجام آن غیرممکن نیست. اکنون که کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند، ممکن است تعجب کنید که چگونه به کودکان آنلاین آموزش دهید. ساده است، فقط باید در مورد آن هوشیار و هوشمند باشید. استراتژی های خود را آماده کنید و نکات زیر در مورد نحوه آموزش به کودکان را در ذهن خود نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که با دانش آموزان خود تعامل دارید و از آنها بازخورد جمع آوری می کنید. چگونه کودکان را تربیت کنیم؟

1. یک برنامه زمان بندی ایجاد کنید

یک روال و برنامه ایجاد کنید و سعی کنید بچه هایتان را به آن روال پایبند بگذارید. حداقل یک پاراگراف یا بخش کوچکی باید در آن برنامه پوشش داده شود. این در درازمدت به آنها کمک خواهد کرد، زیرا آنها به افرادی منضبط بزرگ خواهند شد. به برنامه پایبند باشید و در نظر داشته باشید که تکالیف و تکالیف تنها جنبه مطالعه نیستند. اگر معلم هستید، یک روال را در کلاس درس دنبال کنید. ممکن است کلاس خود را با یک پرسش و پاسخ، یک داستان انگیزشی یا هر چیز دیگری شروع کنید. اما همیشه به برنامه پایبند باشید. مشکلات نوجوانان چیست؟

2. تشویق به تلاش

یادگیری را بر نمرات اولویت دهید. تلاش‌هایی را که بچه‌ها انجام می‌دهند تصدیق کنید و آنها را تشویق کنید که بهتر عمل کنند. به آنها بازخورد فوری بدهید و خیلی انتقاد نکنید. هیچ فرمول دقیقی در مورد نحوه آموزش به کودکان وجود ندارد. هر کودکی متفاوت است و هنگامی که شما این را متوجه می شوید و استعداد فردی آنها را برآورده می کنید، آنجاست که به عنوان یک معلم موفق می شوید.

3. اهدافی را تعیین کنید و به آنها پاداش دهید

بازی های سرگرم کننده را در کلاس بگنجانید و اهداف قابل دستیابی را تعیین کنید. به عنوان مثال، چند سبزی می توانید نام ببرید یا تا چه مقدار می توانید بشمارید و به همین ترتیب. همانطور که دانش آموزان بزرگتر می شوند، می توانید بازی را تغییر دهید اما ایده را دست نخورده نگه دارید. به کسانی که برنده شده اند و همچنین به کسانی که شکست خورده اند پاداش دهید تا آنها را تشویق کنید.

4. به آنها گوش دهید

گوش دادن به دانش آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است. به آنها مالکیت بدهید و با گوش دادن به آنها، فقط حرف آنها نیست که باید در نظر بگیرید. اما، شما باید نشانه‌های غیرکلامی را نیز انتخاب کنید و بر اساس آن عمل کنید، زیرا ممکن است نتوانند احساس خود را بیان کنند یا آنچه را که درک نکرده‌اند، بیان کنند.

5. به آنها کمک کنید و آنها را راهنمایی کنید

همانطور که قبلا ذکر شد، بچه ها باید احساس کنند که در یک فضای امن هستند. یکی از ویژگی های یک معلم ممتاز این است که هرگز از شاگردان خود دست نمی کشد. آنها را راهنمایی کنید و تردیدها و سؤالات آنها را برطرف کنید. در درس ها و هر چیز دیگری که به کمک شما نیاز دارند به آنها کمک کنید. به همین دلیل است که گفتیم گوش دادن به آنها مهم است. به عنوان معلم، بچه ها به شما نگاه می کنند. آنها را ناامید نکنید و به عنوان یک دست یاری عمل کنید.

6. از سخنرانی بپرهیزید

بچه ها وقتی به آنها سخنرانی می کنید متوجه نمی شوند. آنها به جایگاهی نرسیده اند که بتوانند ساعت ها مونولوگ را درک کنند. شما باید با آنها تعامل داشته باشید و با آنها در ارتباط باشید تا یادگیری موثر باشد. سخت گیری بیش از حد باعث می شود کلاس درس به محیطی خصمانه تبدیل شود و هیچ کس از آن سود نخواهد برد.

7. با آنها بازی کنید

بازی ها را در کلاس درس بگنجانید. این می تواند بازی های آموزشی یا فقط بازی های سرگرم کننده باشد. حتما در بازی شرکت کنید. این به تقویت اعتمادی که بچه ها به شما دارند کمک می کند و باعث می شود که به روی شما باز شوند. برای آموزش به بچه ها یک ارتباط یکپارچه ضروری است.

8. انفصال از درس

مهم نیست که چند مقاله در مورد نحوه آموزش به بچه‌ها یا ایده‌های تدریس آنلاین یا استراتژی‌های تدریس خوانده‌اید، اگر به آنها استراحت ندهید، این مقاله به پایان می‌رسد. مخصوصاً وقتی صحبت از نحوه آموزش به کودک می شود، باید در نظر داشته باشید که دامنه توجه او کم است و باید در مورد چیزهایی غیر از موضوع اصلی صحبت کنید تا او را علاقه مند نگه دارید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا